Nieuwe beweeggroep bij Curamare Fysiotherapie

Nieuwe beweeggroep bij CuraMare Fysiotherapie

Dat bewegen belangrijk is weet bijna iedereen, maar het toepassen daarvan kan lastig zijn. Zeker wanneer je minder mobiel bent. Normaal is de sportschool al snel een optie, maar lopend achter een rollator of zittend in een rolstoel nemen de mogelijkheden ook daar snel af.

Daarom is Curamare Fysiotherapie gestart met een nieuwe sport groep. De groep “Blijf In Beweging” vindt iedere dinsdag plaats van 15.30 tot 16.30 in Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk. In een kleine groep (maximaal 6 deelnemers) wordt onder begeleiding van een bewegingsagoog aangepast sporten aangeboden. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Dit kan zowel op speciale fitness apparaten als in een spelvorm. Deze groep is gericht op mensen die slecht ter been zijn en rollator of rolstoel gebonden zijn. De deelnemers mogen een gratis proefles volgen om te kijken of deze groep bij hen past.  Wanneer de deelnemer besluit om te starten met sporten bij deze groep wordt er eerst een intakegesprek afgenomen samen met de bewegingsagoog en een fysiotherapeut om te bepalen wat de mogelijkheden zijn en of deze groep inderdaad bij u past. De contributie bedraagt € 19,90 per maand. Wanneer u vragen heeft over deze groep, neem dan contact op via 0187-488381. 


Mocht u ook uw aanbod onder de aandacht willen brengen op www.gezondgo.nl dan kunt u een nieuwsbericht mailen naar info@gezondo.nl

29-07-2019 | Algemeen